V zápase s Aligátorem nemůžeme šlápnout vedle!

Jak jsme letošní sezonu Snapbacks ligy 2. dubna zahájili, tak ji v neděli 18. června i zakončíme – duelem proti brněnským Alligators. Ano, jak jste si na sociálních sítích už určitě povšimnuli, závěr chtějí Glads pojmout velkolepě. Skoro jako kdyby natáčeli Jurský park. Těšíme se na vás Na Stoupách v 15:45 a věříme, že vám kromě dobrého občerstvení nabídneme i parádný výkon okořeněný spoustou krásných akcí a touchdownů.

Ano, máme jistotu domácího semifinále. Ano, máme jistotu vítězství v naší skupině Západ, ale to neznamená, že bychom si dovolili v posledním utkání základní části jakkoliv polevit. Už i tohle střetnutí je pro Gladiators přípravou na domácí semifinále, které se nezadržitelně blíží. To potvrzuje i hlavní trenér Vysočiny Matěj Večes.

„Motivují nás fanoušci. Jedná se o zápas před domácím publikem a my jim chceme doručit to nejlepší, co v nás je. A samozřejmě Brno nepodceňujeme a chceme to pojmout jako generálku na semifinále. Očekávám pěknou bitvu.“

Alligators v letošních zápasech Snapabcks ligy vydolovali jediné vítězství, když ve druhém kole přetlačili Znojmo tehdy ještě s QB Baileym 26:24. O týden dříve je na trávníku v Bystrci Gladiators rozprášili 49:0, čímž začal dominantní vstup do sezony.

Bohužel dvě silné složky tehdejšího passového útoku ve finiši sezony chybí – Petra Čermáka a Vojtu Mašitu  během sezony potkala nepříjemná zranění. Glads našli instrumenty, jak si poradit i s jejich absencí a i proti Alligators budou chtít dokázat, že před vrcholem sezony jsou v ideálním herním naladění a rozpoložení. V game planu a hlavách hráčů neexistuje jiná představa, než že po 48 minutách a 4 čtvrtinách budeme základní část zakončovat vysokou výhrou a konečnou bilancí 8-2 a počkáme si, jestli v semifinále přivítáme na odvetu Nitru nebo Bratislavu.

„Na semifinále už se všichni těšíme. Nálada v týmu je vynikající. Aktuálně jsme před zápasem zařadili i minicamp. Jsme soustředění na práci na hřišti i mimo něj a opravdu se na vrchol sezony těšíme a myslím, že jsme na něj výborně připravení,“ uzavírá za Glads head coach Matěj Večes.

Go Glads!